Skip to the content

Fjärrskrivbord

Arbete på ett fjärrskrivbord ger en hög flexibilitet samtidigt som man kan fokusera på sitt arbete istället för att fundera kring serverdrift. Vi tar hand om uppdateringar, övervakning, licenser och annat bestyr.

Med YMER Remote Desktop får man sin egen virtuella server och betalar en liten månadskostnad per användare som nyttjar servern. Specifikationen på servern förändras när nyttjandet förändras vilket gör den skalbar.

Vår backup från Acronis ingår i månadshyran och backup tas dagligen. På servern finns ett förstaklassigt antivirusskydd, även det från Acronis installerat. Detta är inget man behöver tänka på med andra ord.

Den virtuella servern som håller fjärrskrivbordet är placerad på en redundant serverlösning från Dell och skyddas av brandväggskluster från Clavister. Vårt datacenter är anslutet till Internet med en redundant 1 Gbit-länk. Datacentret är skyddat med tagg-system och larm.

Vi tillhandahåller servrar med applikationer som bland annat Rival Inkassosystem, ByggSamordnaren, Visma Administration, Entré, RCO, MEPS, ARX, KeyControl, BlueBeam och Filemaker.

Beställ vår tjänst YMER Remote Destop här.

YMER Managed Services AB

Kungsgatan 11
451 30 Uddevalla
SWEDEN

+46 101782200

kontakt@ymer.net